KOLIKŠEN JE DDV PRI NABAVI OGRAJE?

Splošna davčna stopnja je 22%. Če pa ste lastnik objekta, kamor se ograja zmontira in tam tudi živite, pa je znižana DDV stopnja na 9,5%. Odgovornost do upravičenosti znižane davčne stopnje nosi izključno naročnik.

KAKŠNI SO PLAČILNI POGOJI?

Tisti, ki gradite hišo, dobro veste, kakšne izkušnje imate z različnimi podjetji in obrtniki. Nekaj jih je v redu, veliko pa je takšnih, ki izrabijo naše zaupanje – zahtevajo velik avans, potem pa se ne držijo dogovorjenega roka ali pa sploh ne pridejo. Zaradi tega in velikega nezaupanja strank smo se odločili, da zadostuje le … Read more

KJE LAHKO ALU OGRAJE VIDIM V ŽIVO?

Ograje Blue Vision si lahko ogledate v naših razstavnih salonih, pooblaščenih partnerjih in pri vas doma! Imamo namreč mobilni razstavni salon, tako da lahko na licu mesta izberete, kakšna ograja se najbolje poda vaši hiši in vašim željam.

GARANCIJA IN CERTIFIKATI?

Alu ograje imajo vse certifikate in opravljene A-teste, proizvajalec profilov pa garantira za dolgo življenjsko dobo in kvaliteto eloksacije.

KOLIKO STANE ALU OGRAJA?

Za cenik nam pišite na info@alu-ograje.net ali pošljite povpraševanje. Cene so za ravni tekoči meter ograje z montažo, višine 100 cm, montirane z vrha v betonsko ploščo, brez DDV-ja (za fizične osebe 9,5%) v barvi alu natur ali inox brez stroškov transporta. Cena alu ograje je odvisna od načina pritrditve (bočno z nosilci ali z … Read more

ALI LAHKO OGRAJO SESTAVIM SAM?

Seveda. Pri nas lahko kupite material in si ograjo sestavite sami. Brezplačno vam pripravimo kosovnico in vam odgovorimo na vsa tehnična vprašanja v vezi montaže. Pri nas lahko kupite tudi ves potreben vijačni material, stekla, sidrne sisteme, material pa vam po želji tudi dostavimo kjerkoli v Sloveniji.

ALU OGRAJO SEM OPRASKAL. ALI LAHKO ZAPOLIRAM?

Žal ne. Ko se poškoduje zaščitna plast se praske ne da sanirati. Odpravimo jo tako, da zamenjamo cel profil kjer je prišlo do škode. Material imamo vedno na zalogi, zamenjava pa ne terja večjega stroška.

S ČIM LAHKO ČISTIM ALU OGRAJO?

Alu ograje čistimo z vlažno krpo ali detergentom za stekla, odvisno od umazanije. Seveda pa lahko obrišemo tudi z bolj agresivnimi tekočinami, kot je npr. nitro razredčilo, če smo pomotoma popackali ograjo ko smo barvali okna.