O nas

Pod blagovno znamko BLUE VISION smo že od leta 2009 prisotni na trgu z aluminijastimi ograjami, ki so v tem segmentu gradbeništva na trgu v kratkem času pridobile svojo veljavo. Bili smo prvi na trgu, ki smo poleg uveljavljenega inoksa ali rostfrei-ja kupcem ponudili alternativo.

Naše ograje se brez težav primerjajo z ostalimi ograjnimi sistemi, tako po kvaliteti, stabilnosti, varnosti in nenazadnje vzdrževanju, pri ceni pa je konkurenca ostala za nami. Verjetno ste se vprašali, zakaj so naše cene nižje od ostalih ponudnikov.

Odgovor je preprost. Nam ni potrebno razstavljati na prenekaterih sejmih, tiskati debelih katalogov in imeti oglasov v množici časopisov in spletnih oglasnikov. Naša reklama so naše zadovoljne stranke, ki nas z veseljem priporočajo naprej svojim znancem, sodelavcem in prijateljem. Visoka finančna sredstva, ki bi jih namenili za sejme in agresivni marketing, namenjamo svojim kupcem, s tem, da jim lahko ponudimo zares ugodne cene. Alu–inox ograja po akcijski ceni 109,90 €, katere oglase zasledite na vsakem koraku, pri nas stane 89,90 €! Ja, prav ste prebrali.

Razlika je tudi v načinu montaže, stabilnosti, natančnosti izdelave in uporabe profilov z debelejšimi stenami. Zato so naše ograje močne in čvrste, tako se lahko primerjajo z varjenimi železnimi ograjami.

Individualno prisluhnemo tudi vsaki vaši želji in jo z našim svetovanjem ter izkušnjami strokovno tudi uresničimo. Zavedamo se, da je danes kvaliteta dela, storitev in nazadnje tudi življenja, postala zelo širok pojem. Pri nas je ne pojmujemo samo z dobro opravljenim delom, ampak nam kvaliteta pomeni odgovornost za prihodnost. Sodelujemo z zaupanja vrednimi dobavitelji, tako doma, kot v tujini, da lahko svojim strankam ponudimo kvalitetne izdelke in storitve po ugodnih cenah. 

Naš program odlikuje certificirana kvaliteta, dolga življenjska doba z garancijo in zelo enostavno vzdrževanje. Poleg tega so aluminijaste montažne ograje še vedno novost na našem trgu. Od sedaj naprej vam za lepe in obstojne ograje za vaš balkon, teraso, zunanje ali notranje stopnišče ni potrebno več plačevati astronomsko visokih cen, ker vam mi nudimo ograje po zares sprejemljivih cenah! Garantiramo za kvaliteto materiala in montaže, smo eni redkih, ki imamo certifikat MOJSTER (FACTUM EST FABRE). 

Pod blagovno znamko BV PLUS pa na trgu nudimo prodajo, svetovanje in razrez materiala ograj za samograditelje, ki z našim materialom lahko brez problemov sestavijo svojo ograjo po še bolj ugodnih cenah. Tako vas zgoraj omenjena ograja stane okoli 60,00 € na tekoči meter!

Za vas opravimo tisto kar se dogovorimo, takrat kot rečemo in tako kot se zmenimo. In to po vnaprej znani ceni. 

Ker pri nas dogovor velja!

Ekipa Blue Vision
Vaši specialisti za ograje!